Vivienda Unifamiliar en Salceda de Caselas. 

Generamos una vivienda en forma de «L» a partir de dos volúmes puros. El de la zona de día con mayor altura y en hormigón visto, el de la zona de noche, en piedra país. Entre ambos, un patio interior, que ejerce de transición entre la zona de la entrada y el exterior. En el espacio generado por la edificación, se sitúa la piscina.

VOLVER A PROYECTOS
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google