Vivienda P+J. Concello de Vigo.

Condicionantes: Parcela muy estrecha, con fuerte pendiente norte-sur y con  vistas predominantes hacia el fondo. 

Programa: Las necesidades que nos plantea la propiedad son: tres dormitorios, dos baños,  un estudio, un salón y cocina comedor.

Proyecto: Sobre una base montada en la cota inferior de la parcela, creamos un volumen como nexo de unión entre el camino público y las vistas, reforzando la morfología de la parcela , creando un porche cubierto y focalizando las vistas en planta primera.

Estado:  Finalizada en 2019.

Volver a proyectos
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google